Kunst kopen

Beschikbaarheid van de werken via de webshop:

Wij proberen de webshop zo actueel mogelijk te houden maar omdat ZininKunst unieke producten verkoopt, kan het voorkomen dat een product niet meer beschikbaar is i.v.m. verkoop. Mocht u het product via de webshop hebben gekocht dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor een alternatief of u krijgt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

Werken die te koop zijn op andere locaties:

De kunstwerken die wij exposeren op andere locaties zijn vaak ook te koop. Bijvoorbeeld de kunstwerken die hangen bij: Roels in Den Bosch, Het Deventer Ziekenhuis, Stichting tandartsencentrum Deventer, Het Cocon Deventer, Talamini Deventer, Roemar Koffiebranderij, etc.

Heeft u interesse in een werk uit een expositie? Neem dan contact op over de mogelijkheden. Over het algemeen kunnen wij de werken omwisselen voor andere kunst, zodat u uw aankoop snel kunt meenemen.

Betalingsmogelijkheden:

U kunt iets kopen via ideal in de webshop. Of wij sturen een factuur die u kunt overmaken.

Tenslotte is er de mogelijkheid om een kunstwerk aan te kopen via onze kunstkoopregeling. Dit gaat via de kunsuitleen. U betaalt dan de helt in 1 keer en de rest in 10 renteloze termijnen.