En verder …

Wisselende exposities:

Galerie ZininKunst heeft een grote collectie van kunstwerken van ruim 50 kunstenaars. Naast dat deze werken online te bestellen zijn, kunt u de werken vrijblijvend op zicht krijgen bij u thuis.

Daarnaast is er een aantal mooie locaties waar ZininKunst wisselende exposities organiseert. Op deze plekken komen de kunstwerken altijd ruimschoots tot hun recht. De kunst wordt gezien door een groot en divers publiek. De bedrijven die de exposities ‘inhuren’ zijn blij met een mooie invulling en uitstraling van hun ruimten. En voor de geïnteresseerde klant: de kunst is gewoon te koop via de galerie. Dus iedereen is tevreden met deze constructie.

Een aantal van deze expositielocaties is: het Deventer Ziekenhuis, Stichting Tandartsencentrum Deventer aan de Brinkgreverweg, Talamini Deventer, Roemar Koffiebranderij, Eetcafe Roels in Den Bosch, Cocon in Deventer

Wil u ook kunst in uw bedrijf?: neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kunstadvies:

Wilt u graag advies bij uw opbouw van een kunstcollectie? Of wilt u graag een waardebepaling van uw huidige kunstwerken? ZininKunst geeft u graag advies. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden en de tarieven.